AldfaerWiki:Download

Uit AldfaerWiki

(Verschil tussen bewerkingen)
Ga naar: navigatie, zoeken
 
(10 tussenliggende versies worden niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
-
Aldfaer is een programma wat makkelijk te downloaden is van de Aldfaer website of door hier te klikken. Na uw keus zal het programma naar uw PC worden overgezet waarna de installatie automatisch volgt.
+
[[Bestand:Antoon--01 download2.jpg|300px|thumb|right]]
 +
<p align="justify">
 +
Aldfaer is een programma wat makkelijk te downloaden is van de [http://aldfaer.net/sitemap/index.php Aldfaer website] en daar de download aan te klikken of direct door nu te [http://aldfaer.net/sitemap/index.php?q=webfm_send/140 downloaden]. Na uw keus zal het programma naar uw PC worden overgezet. In een venster van de zogenaamde downloadmanager ziet u na de geslaagde download "AldfaerXX.exe" staan. De "XX" staat voor het versienummer. Dubbelklikt u daarop dan volgt daarna de installatie.<br /><br />
-
[[Bestand:01_download.jpg]] In het installatievenster staat standaard C:\Program files\Aldfaer.  
+
In het installatievenster staat standaard als installatiemap C:\Aldfaer.  
-
Heeft U Vista of Windows 7 dan wordt aangeraden om dit te wijzigen naar C:\Aldfaer.
+
Dit zorgt ervoor dat u bij het gebruik van Aldfaer onder Vista of Windows 7/8 geen problemen krijgt met Windows gebruikersbeheer (UAC).<br /><br />
 +
 
 +
Mocht u een foutboodschap na de download krijgen lees dan in de [[Foutieve Download]] verder.<br /><br />
 +
 
 +
Bent u vertrouwd met PC handelingen op gebied van mappen dan kunt u wellicht in het artikel [[AldfaerWiki:Installatie]] nadere informatie verkrijgen.
 +
</p>

Huidige versie per 8 nov 2013 14:12

Aldfaer is een programma wat makkelijk te downloaden is van de Aldfaer website en daar de download aan te klikken of direct door nu te downloaden. Na uw keus zal het programma naar uw PC worden overgezet. In een venster van de zogenaamde downloadmanager ziet u na de geslaagde download "AldfaerXX.exe" staan. De "XX" staat voor het versienummer. Dubbelklikt u daarop dan volgt daarna de installatie.

In het installatievenster staat standaard als installatiemap C:\Aldfaer. Dit zorgt ervoor dat u bij het gebruik van Aldfaer onder Vista of Windows 7/8 geen problemen krijgt met Windows gebruikersbeheer (UAC).

Mocht u een foutboodschap na de download krijgen lees dan in de Foutieve Download verder.

Bent u vertrouwd met PC handelingen op gebied van mappen dan kunt u wellicht in het artikel AldfaerWiki:Installatie nadere informatie verkrijgen.

Persoonlijke instellingen