Hoofdpagina

Uit AldfaerWiki

Ga naar: navigatie, zoeken

Aldfaer is een gratis, krachtig, gebruikersvriendelijk en zeer uitgebreid Nederlandstalig Windows-programma voor het vastleggen van alle stamboomgegevens. Op één overzichtelijk scherm staan de belangrijkste gegevens van de persoon, inclusief de ouders, huwelijken, kinderen, broers en zusters, notities, leeftijd bij belangrijke familiegebeurtenissen en foto's.

Op deze Wiki vindt u de beschrijving en de specificaties van Aldfaer (zie AldfaerWiki:Aldfaer), en de documentatie die door het Aldfaer-team en de gebruikers is ontwikkeld.
Deze Wiki is een aanvulling op de "Help" en het "Forum". Daar waar informatie in de Help van de huidige programmaversie van Aldfaer onvolledig, onduidelijk is of mogelijk zelfs ontbreekt, kan informatie in deze Wiki aangeboden/gevonden worden. Hieronder vallen tevens de vaak gestelde vragen in het Forum: in deze Wiki kunnen deze vragen beantwoord worden met zonodig extra toelichting in de vorm van schermafdrukken. Vanuit het Forum kan dan volstaan worden met een link naar de juiste Wiki-pagina.

Omdat het verleden ook in het heden leeft, kunt u op het forum naar antwoorden op vragen uit het verleden zoeken. Als u niet vindt wat u zoekt, kunt u op het forum zelf een nieuw bericht maken en een vraag stellen. Op die manier maakt u optimaal gebruik van de kennis en ervaring van andere gebruikers en de ontwikkelaars.

Voor de exacte status van deze Wiki zie AldfaerWiki:Info



Hieronder treft u een tabel aan met de onderdelen van de documentatie die gepland zijn. Aangezien dit project pas van start is gegaan, is veel nog niet ingevuld.

NaamBeschrijvingLink

SpecificatiesDe mogelijkheden en functies van AldfaerAldfaerWiki:Aldfaer
Installatie WindowsDownloaden, Installeren en Verwijderen van AldfaerAldfaerWiki:Download
Installatie op een MacKorte instructie vor het gebruik van Aldfaer op een MACAldfaerWiki:Aldfaer_op_de_Mac
Stap voor StapGedetailleerde instructies voor met name de nieuwe gebruikersAldfaerWiki:Stap voor Stap
Technische detailsDetails over de technische werking van AldfaerAldfaerWiki:Techniek
Voor beginnersHandleiding en Raamwerk voor beginners met Aldfaer 4.2AldfaerWiki:Aldfaer_voor_beginners
Persoonlijke instellingen