Start
 

Aldfaer

Hét gratis stamboomprogramma

U bent op pagina >Welkom op de Aldfaer website
.

De toekomst van Aldfaer

Beste gebruikers,

Deze week is er een belangrijke aankondiging gedaan door Aldfaer en MyHeritage.
De aankondiging betreft een samenwerking tussen Aldfaer en MyHeritage, waarbij een aantal technieken die door MyHeritage zijn ontwikkeld ook binnen Aldfaer beschikbaar komen.
Door deze samenwerking hebben we de toekomst van Aldfaer voor langere tijd zekergesteld.

Zie de volledige tekst van het persbericht voor meer informatie.

Zodra bekend is wanneer dit tot nieuwe versies van Aldfaer gaat leiden zullen wij dat hier laten weten.

Het Aldfaer-team
13 november 2014

Welkom op de Aldfaer website


Het hoofdvenster: Dit is het hoofdvensterHet hoofdvenster: Dit is het hoofdvenster
Aldfaer is een gratis, krachtig, gebruikersvriendelijk en zeer uitgebreid Nederlandstalig Windows-programma voor het vastleggen van alle stamboomgegevens. Op één overzichtelijk scherm staan de belangrijkste gegevens van de persoon, inclusief de ouders, huwelijken, kinderen, broers en zusters, notities, leeftijd bij belangrijke familiegebeurtenissen en foto's.

Op deze website vindt u de de beschrijving en specificaties van Aldfaer.

Verder kunt u antwoorden zoeken of, als u niet vindt wat u zoekt, een vraag stellen in het forum op aldfaerforum.nl. Op die manier maakt u optimaal gebruik van de kennis en ervaring van andere gebruikers.
Aldfaerforum.nl vervangt het forum op deze website. Het forum op deze website heeft alleen een archieffunctie: er kunnen geen nieuwe berichten geplaatst worden.

Heel veel informatie over Aldfaer vindt u door in het programma op F1 te drukken. U ziet dan de online help bij het programma.

Aldfaer biedt de gebruikers de mogelijkheid om eigen rapporten te ontwikkelen en vervolgens beschikbaar te stellen aan de overige gebruikers. Meer informatie hierover vindt u in de online help als u zoekt op 'Invoegtoepassingen'.


© Stichting Aldfaer - ingeschreven bij de KvK Noord-Nederland onder nr. 01096526