Start
 

Aldfaer

Hét gratis stamboomprogramma

U bent op pagina >Welkom op de Aldfaer website
.

NIEUWS

Publicatie stamboomprogramma Aldfaer 6.0

De Stichting Aldfaer publiceerde vandaag de nieuwe versie van haar gratis stamboomprogramma Aldfaer. De nieuwe versie van dit in Nederland en België veelvuldig gebruikte stamboomprogramma bevat ruim honderd aanvullingen en verbeteringen, waaronder:

 • Aldfaer installeert automatisch de bonusrapporten. Hiermee krijgt de gebruiker de beschikking over meer dan 70 extra rapporten.
 • De snelheid bij het werken aan grote stamboombestanden is flink verhoogd.
 • De import en export van GEDCOM-bestanden is verbeterd.
 • De Help is volledig geactualiseerd.
 • Integratie met de populaire MyHeritage-diensten Smart MatchingTM en Record Matching. Dit betekent dat Aldfaer de gebruiker op nieuwe of aanvullende gegevens van een persoon in de stamboom attendeert indien MyHeritage deze gegevens kan aanbieden.
  MyHeritage beschikt over miljarden historische gegevens en stamboomprofielen. Sommige van deze gegevens biedt MyHeritage gratis aan en voor andere kan men bij MyHeritage een data-abonnement afsluiten.
  Als onderdeel van de samenwerking tussen MyHeritage en Aldfaer zal MyHeritage het voortbestaan van Aldfaer ondersteunen. Daarbij zijn strikte afspraken over de privacy vastgelegd: MyHeritage bewaart geen gegevens uit de stambomen van Aldfaer-gebruikers.

  Op http://aldfaer.net/sitemap//index.php?q=node/11186 kunt u alle wijzigingen ten opzicht van de vorige versie zien.

  Op http://www.myheritage.nl vindt u meer informatie over MyHeritage.

  Het Aldfaer-team
  19 januari 2015

Welkom op de Aldfaer website


Het hoofdscherm in Aldfaer 6.0Het hoofdscherm: Dit is het hoofdscherm van Aldfaer
Aldfaer is een gratis, krachtig, gebruikersvriendelijk en zeer uitgebreid Nederlandstalig Windows-programma voor het vastleggen van alle stamboomgegevens. Op één overzichtelijk scherm staan de belangrijkste gegevens van de persoon, inclusief de ouders, huwelijken, kinderen, broers en zusters, notities, leeftijd bij belangrijke familiegebeurtenissen en foto's.

Op deze website vindt u de de beschrijving en specificaties van Aldfaer.

Verder kunt u antwoorden zoeken op deze website of, als u niet vindt wat u zoekt, een vraag stellen in het nieuwe forum op aldfaerforum.nl. Op die manier maakt u optimaal gebruik van de kennis en ervaring van andere gebruikers.
Aldfaerforum.nl vervangt het forum op deze website. Het forum op deze website heeft alleen een archieffunctie: er kunnen geen nieuwe berichten geplaatst worden.

Heel veel informatie over Aldfaer vindt u door in het programma op F1 te drukken. U ziet dan de online help bij het programma.

Aldfaer biedt de gebruikers de mogelijkheid om eigen rapporten te ontwikkelen en vervolgens beschikbaar te stellen aan de overige gebruikers. Meer informatie hierover vindt u in de online help als u zoekt op 'Invoegtoepassingen'.

Tenslotte biedt Aldfaer ondersteuning van de MyHeritage-diensten Smart Matching™ en Record Matching.


© Stichting Aldfaer - ingeschreven bij de KvK Noord-Nederland onder nr. 01096526