Overleg AldfaerWiki:Installatie

Uit AldfaerWiki

(Verschil tussen bewerkingen)
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 2: Regel 2:
Elke alinea afsluiten met een subkopje: Foutboodschappen
Elke alinea afsluiten met een subkopje: Foutboodschappen
En dan daaronder de vaak voorkomende foutboodschappen als link.
En dan daaronder de vaak voorkomende foutboodschappen als link.
-
Een klik op zo'n foutboodschap springt dan naar een pagina met alle vaak voorkomende footboodschappen (in alfabetische opsomming) met de behandeling ervan (dus een antwoord gevend op: wat is er aan de hand en wat moet ik nu doen).
+
Een klik op zo'n foutboodschap springt dan naar een pagina met alle vaak voorkomende foutboodschappen (in alfabetische opsomming) met de behandeling ervan (dus een antwoord gevend op: wat is er aan de hand en wat moet ik nu doen).

Versie op 8 dec 2009 14:29

Een prima eerst opzet; m.i. al bijna compleet. Al lezende dacht ik aan wat er fout kan gaan, bijvoorbeeld dat een download onvolledig is en een foutboodschap geeft. Wat zou je denken van het volgende: Elke alinea afsluiten met een subkopje: Foutboodschappen En dan daaronder de vaak voorkomende foutboodschappen als link. Een klik op zo'n foutboodschap springt dan naar een pagina met alle vaak voorkomende foutboodschappen (in alfabetische opsomming) met de behandeling ervan (dus een antwoord gevend op: wat is er aan de hand en wat moet ik nu doen).

Persoonlijke instellingen