AldfaerWiki:Download

Uit AldfaerWiki

(Verschil tussen bewerkingen)
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 1: Regel 1:
[[Bestand:01_download.jpg|300px|thumb|right]]
[[Bestand:01_download.jpg|300px|thumb|right]]
<p align="justify">
<p align="justify">
-
Aldfaer is een programma wat makkelijk te downloaden is van de Aldfaer website en daar de download aan te klikken of direct door hier te [http://www.example.com downloaden]. Na uw keus zal het programma naar uw PC worden overgezet waarna de installatie automatisch volgt.<br /><br />
+
Aldfaer is een programma wat makkelijk te downloaden is van de [http://aldfaer.net Aldfaer website] en daar de download aan te klikken of direct door hier te [http://aldfaer.net downloaden]. Na uw keus zal het programma naar uw PC worden overgezet waarna de installatie automatisch volgt.<br /><br />
In het installatievenster staat standaard C:\Program files\Aldfaer.  
In het installatievenster staat standaard C:\Program files\Aldfaer.  

Versie op 26 dec 2009 12:38

Aldfaer is een programma wat makkelijk te downloaden is van de Aldfaer website en daar de download aan te klikken of direct door hier te downloaden. Na uw keus zal het programma naar uw PC worden overgezet waarna de installatie automatisch volgt.

In het installatievenster staat standaard C:\Program files\Aldfaer. Heeft U Vista of Windows 7 dan wordt U aangeraden om dit te wijzigen naar C:\Aldfaer.

Bent U vertrouwd met PC handelingen op gebied van mappen dan kunt u wellicht het artikel AldfaerWiki:Installatie nadere informatie verkrijgen.

Persoonlijke instellingen