Help:Inhoud

Uit AldfaerWiki

(Verschil tussen bewerkingen)
Ga naar: navigatie, zoeken
(Tab overleg)
(Tab bewerken)
Regel 8: Regel 8:
== Tab bewerken ==
== Tab bewerken ==
 +
Als bij een pagina bewerken wordt toegestaan dan kunt u de tekst aanpassen als u op "bewerken" klikt. E.e.a. werkt als bij "Overleg". <br />
 +
Indien u grote, inhoudelijke wijzigingen heeft kunt u het beste met de oorspronkelijke auteur eerst overleggen. Meningsverschillen met de auteur behoren niet tot de tekst. <br />Bij het bewerken zet u geen handtekening.
== Tab volgen ==
== Tab volgen ==

Versie op 10 dec 2009 19:41

Inhoud

Algemeen

Afhankelijk van het gebruikersprofiel zullen er meer of minder tabjes te zien zijn. In het algemeen zijn de pagina's die een vast karakter hebben niet wijzigbaar. Een eventuele wijziging kan dan via het tabje "Overleg" voorgesteld worden. De moderator van de site zal deze discussies volgen en tot bewerking van de pagina overgaan.

Tab overleg

Per pagina is er een mogelijkheid om een discussie te voeren. Kiest u voor dit onderdeel dan wordt een bewerkingsbalkje zichtbaar met een aantal mogelijkheden. Door met de muis over deze balk te gaan zal nadere informatie zichtbaar zijn.
Uw bijdrage aan de discussie kunt u eindigen met het plaatsen van uw handtekening. Die kunt u kiezen in de bewerkingsbalkje, 2e van rechts.

Voor de overzichtelijkheid is de aanbeveling de tekst zo kort mogelijk te houden. Vergeet niet de tekst eerst ter controle te bekijken.

Tab bewerken

Als bij een pagina bewerken wordt toegestaan dan kunt u de tekst aanpassen als u op "bewerken" klikt. E.e.a. werkt als bij "Overleg".
Indien u grote, inhoudelijke wijzigingen heeft kunt u het beste met de oorspronkelijke auteur eerst overleggen. Meningsverschillen met de auteur behoren niet tot de tekst.
Bij het bewerken zet u geen handtekening.

Tab volgen

Een nieuwe pagina maken

Op twee manieren kan een nieuwe pagina aangemaakt worden:
1) door als adres in de adresbalk van de browser in te geven dus bijvoorbeeld
http://aldfaer.net/AldfaerWiki/index.php?Title=AldfaerWiki:<titel van de bladzijde>&action=edit
2) door in een bestaande pagina een link naar een nieuwe pagina op te nemen (in source view van de pagina ziet dat er uit als [[AldfaerWiki:<titel van de bladzijde>]] en na het opslaan van de bestaande bladzijde de link naar de nieuwe bladzijde volgen.


--Han 10 dec 2009 19:10 (UTC)

Persoonlijke instellingen