Gebruiker:Carel

Uit AldfaerWiki

Versie op 11 dec 2009 14:51 van Carel (Overleg | bijdragen)
Ga naar: navigatie, zoeken

Mijn naam is Carel Plantagie.

Eind 1997 begon ik me te interesseren voor genealogie, de betekenis van mijn achternaam en de herkomst van mijn voorouders. Via een neef, die al heel wat in archieven had rondgesnuffeld en op papier had gezet, ben ik in 1999 pas echt aangestoken door het 'genealogie virus'... Het werd een verslavende hobby.

Ik heb "Aldfaer" 'ontdekt' in december 2001. Dat was toen versie 2.2.x.x van Aldfaer. Via een 'gedcom'-bestand heb ik mijn gegevens uit "GenoPro" overgehaald op 06-01-2002. In mijn gegevensverzameling komen nog steeds een aantal personen voor met een indicatie "[NG]" met die datum. Ik meen dat die 'gedcom' toen zo'n 60 tot 100 personen bevatte. Dat was meteen ook de laatste keer dat ik een 'gedcom' ingelezen heb. Alle toevoegingen heb ik hierna handmatig gedaan!

. . Deze pagina is nog 'leeg'. Ik wil hier t.z.t. iets over mezelf vertellen, wanneer ik Aldfaer ontdekt heb en wat ik zo goed vind aan Aldfaer, waarvoor ik Aldfaer gebruik en wat mijn rol/inbreng is m.b.t. Aldfaer (bouw/onderhoud van sjablonen, testen van nieuwe Aldfaerversies, het beantwoorden van vragen in het Forum en deze Wiki. . .

Persoonlijke instellingen