Start
 

Aldfaer

Hét gratis stamboomprogramma

U bent op pagina >Welkom op de Aldfaer website
.

NIEUWS

Publicatie stamboomprogramma Aldfaer 8.1

Stichting Aldfaer publiceerde vandaag de nieuwe versie van haar gratis stamboomprogramma Aldfaer. In deze nieuwe versie is een groot aantal kleine verbeteringen aangebracht en zijn paar fouten uit 8.0 opgelost.
Zie voor een overzicht van alle wijzigingen t.o.v. versie 8.0 http://aldfaer.net/sitemap//index.php?q=node/11205

Upgrade naar versie 8.1 is zoals altijd gratis en wordt sterk aanbevolen voor alle gebruikers van 8.0

Als tijdens de installatie van versie 8.1 het venster "Uw PC wordt beschermd" verschijnt, klik dan op "Meer informatie" en vervolgens op "Toch uitvoeren".
Als tijdens de installatie de vraag "Wilt u toestaan dat deze app van een onbekende uitgever wijzigingen aan uw apparaat aanbrengt?" verschijnt, klik dan op "Ja".

Het Aldfaer-team
10 april 2020

Welkom op de Aldfaer website


Het hoofdscherm in Aldfaer 8.0Dit is het hoofdscherm van Aldfaer
Aldfaer is een gratis, krachtig, gebruikersvriendelijk en zeer uitgebreid Nederlandstalig Windows-programma voor het vastleggen van alle stamboomgegevens. Op één overzichtelijk scherm staan de belangrijkste gegevens van de persoon, inclusief de ouders, huwelijken, kinderen, broers en zusters, notities, leeftijd bij belangrijke familiegebeurtenissen en foto's.

Op deze website vindt u de de beschrijving en specificaties van Aldfaer.

Verder kunt u antwoorden zoeken op deze website of, als u niet vindt wat u zoekt, een vraag stellen in het nieuwe forum op aldfaerforum.nl. Op die manier maakt u optimaal gebruik van de kennis en ervaring van andere gebruikers.
Aldfaerforum.nl vervangt het forum op deze website. Het forum op deze website heeft alleen een archieffunctie: er kunnen geen nieuwe berichten geplaatst worden.

Heel veel informatie over Aldfaer vindt u door in het programma op F1 te drukken. U ziet dan de online help bij het programma.

Aldfaer biedt de gebruikers de mogelijkheid om eigen rapporten te ontwikkelen en vervolgens beschikbaar te stellen aan de overige gebruikers. Meer informatie hierover vindt u in de online help als u zoekt op 'Invoegtoepassingen'.


© Stichting Aldfaer - ingeschreven bij de KvK Noord-Nederland onder nr. 01096526